Cancer- och allergifonden är förmånstagare till Showdevotes satsning för ett hållbart samhälle. Showdevote hjälper företag, föreningar och organisationer att komma närmare sina mest hängivna följare, fans och kunder.

Via Showdevotes plattform kan en organisation erbjuda sina kunder och följare exklusivt material och livesändningar, antingen genom en månatlig prenumeration eller ett engångsköp.

Samtidigt vill Showdevote bidra till en bättre värld genom att skänka 10 procent av omsättningen till välgörenhet, där Cancer- och allergifonden är en av förmånstagarna.

”Vi är en ideell organisation som är helt beroende av gåvor för att kunna bedriva vår verksamhet. Därför är långsiktiga samarbeten med företag som vill vara med och bidra till våra ändamål så betydelsefulla. Vi är mycket glada över att Showdevote har valt Cancer- och allergifonden som en av sina förmånstagare. Och jag vill rikta ett varmt tack till de av Showdevotes kunder som i sin tur väljer Cancer- och allergifonden som förmånstagare. Varje krona gör skillnad i att hjälpa forskningen på cancer och allergier framåt, och höja livskvalitén för en medmänniska som är svårt sjuk och ekonomiskt utsatt.”

Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden

Läs mer om Showdevote


För mer information om företagssamarbeten, kontakta Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden: [email protected]