Ett samarbete för de sjukdomsdrabbade personer som Cancer- och allergifonden beviljar ekonomiskt bidrag. Yogobe erbjuder dessa personer 90 dagars gratis yoga, meditation och träning online.

Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst inom träning, yoga, meditation och avslappning med över 2 000 videor, vägledning och omfattande digitala stöd för fysisk och mental hälsa.

”Vi har en delad vision om en friskare värld. Att kunna ge Cancer- och allergifonden förutsättningar att hjälpa sjukdomsdrabbade till fysiskt & mentalt välbefinnande genom att erbjuda dem Yogobe känns både viktigt och vackert.”

Peter Munteanu, VD och grundare Yogobe

Yogobe lyfter även fram Cancer- och allergifonden på sin webbplats som ett non-profit samarbete, med länkar till våra gåvosidor.

Värdefullt med gratis träning

Anna Rosenqvist är 52 år och cancerdrabbad. Hon lever som sjukpensionär och har tack vare Cancer- och allergifonden fått ekonomiskt stöd som främjar rehabilitering vilket gjort det möjligt för henne att ta del av tjänsterna som vi på Yogobe erbjuder.

”Yogobe var suveränt. Jag använde det mesta, yogaträning, meditation, dansen, skakövningarna. Andningsövningarna var otroligt givande. Det hjälpte mig att komma igång. Jag uppskattade att kunna välja själv när jag vill gå ett pass. Man kan ta fram mattan efter man lämnat sitt barn, när som helst under dagen.”

Anna Rosenqvist, cancerdrabbad och beviljad ekonomiskt bidrag från Cancer- och allerrgifonden

Läs hela Annas berättelse om cancern, ekonomin och det hopp hon nu vill förmedla till andra cancerdrabbade.

För dig som är sjukdomsdrabbad

Nedan hittar du länkar till kurser/klasser hos Yogobe som kanske passar speciellt bra till dig som har varit eller är sjukdomsdrabbad.


För mer information om företagssamarbeten kontakta Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden: [email protected]