Ett testamente är din chans att bidra till framtiden. Hjälp oss i vårt viktiga arbete och få ett skräddarsytt testamente – utan kostnad!

Att skriva testamente är viktigt. Ändå drar sig många för det. Det kan kännas både krångligt och jobbigt. Men att skapa ett testamente behöver inte vara komplicerat, det svåra kan vara att ta det första steget. Därför är vi glada över vårt partnerskap med Jurio, som ger dig möjligheten att skapa ett skräddarsytt testamente. Det blir dessutom helt kostnadsfritt när du väljer att inkludera Cancer- och allergifonden i din sista vilja.

När du skapar ett testamente fördelar du dina tillgångar som du önskar och underlättar för dina nära. Att välja vilka som ska få ta del av tillgångarna är både ett sätt att lämna ett avtryck, men också en möjlighet att låta den egna livsgärningen fortsätta verka genom andra.

Genom att inkludera Cancer- och allergifonden i ditt testamente bidrar du till en friskare och medmänskligare värld. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Oavsett vad du väljer så stödjer din donation vårt arbete och hjälper oss att fortsätta bidra till vårt viktiga ändamål. Din donation blir en investering i framtiden! Och som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt, och går ofta på under 15 minuter. Du upprättar ditt skräddarsydda testamente på deras webbplats. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydlig och du får löpande information och stöd hela vägen.

Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.

Ta kontroll över din framtid och skapa ditt testamente idag. Genom att inkludera Cancer- och allergifonden i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en viktig skillnad i vårt arbete. Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.