Pharma Nord är en viktig samarbetspartner till Cancer- och allergifonden. Pharma Nord utvecklar kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation. Via en av sina produkter, SelenoPrecise, skänker Pharma Nord en del av försäljningsintäkterna varje år till fonden.

För Pharma Nord är samarbetet med Cancer- och allergifonden naturligt

“Cancer- och allergifonden fokuserar på sjukdomsorsaker där miljö och livsstil spelar stor roll. Pharma Nord bildades med grundtanken att med väldokumenterade produkter kunna komplettera den moderna kosten med fokus på de viktiga näringsämnen som är grundläggande för vår hälsa.”

Jessica Glimmra, kommunikationsansvarig för Norden på Pharma Nord

Emilie Bravo lovordar samarbetet

“Vi är glada att få samarbeta med en partner som tar ansvar för hela kedjan, från forskning och produktion till utbildning av sina kunder. Flera av de sjukdomsdrabbade som ansöker om stöd från oss får bidrag till just kosttillskott, som ofta är dyrt och inte omfattas av högkostnadsskyddet. Genom samarbetet når vi också ut med vårt budskap i många hälsokostbutiker vilket känns viktigt och givande.”

Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden

25 procents rabatt till våra givare

Pharma Nord erbjuder 25 procents rabatt på kosttillskott till de som har gett en gåva till Cancer- och allergifonden, samt till våra bidragstagare.

Vill du ta del av rabatten beställer du via Pharma Nords webbshop. Produkterna levereras fraktfritt till dig. Erbjudandet gäller på hela Pharma Nords sortimentet och du kan nyttja det så många gånger du vill.

Ta del av erbjudandet här»


För mer information om företagssamarbeten, kontakta Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden:  [email protected]