Partna stöttar Cancer- och allergifonden genom att donera en del av sina intäkter från digitala uppdrag som publiceras på deras plattform.

Via Partna kan privatpersoner och företag enkelt hitta hållbara byråsamarbeten för att få hjälp med sina digitala behov. Som inköpare av digitala byråtjänster är det både tidskrävande och stressande att jämföra byråerna mot varandra, förstå hur de arbetar och ta ställning till huruvida de är erfarna nog att hjälpa dig. 

Partna verkar för hållbara samarbeten och vill därför bidra till forskningen inom Cancer- och allergisjukdomar. Sjukdomar som ofta hänger samman med livsstil, miljö och arbetsrelaterad stress. 

“Vi har valt att samarbeta med Cancer- och allergifonden för att, i den mån vi kan, bidra till forskning inom några av vår tids största sjukdomar. Partnas ambition är att många fler byråsamarbeten ska lyckas. Hållbara samarbeten och framgångsrika digitala projekt minskar risken för såväl finansiell som arbetsrelaterad stress, något som egenföretagare alltför ofta tampas med. Genom vårt stöd till Cancer- och allergifonden vill vi vara med och bidra till en friskare framtid!”

Gabriel Christner, VD Partna

Läs mer om samarbetet med Partna

Logotyp för Partna med texten "Jämför digitala proffs" under

För mer information om företagssamarbeten, kontakta Emilie Bravo, generalsekreterare för Cancer- och allergifonden: [email protected]