Ge mer varje månad

Här kan du som betalar via autogiro enkelt höja beloppet på din månadsgåva och hjälpa ännu mer. Även en liten höjning gör en stor skillnad när vi är många. Varmt tack!

Höj ditt månadsbelopp

*” anger obligatoriska fält

Ange vad du vill höja med

Belopp*

Dina uppgifter

(ÅÅMMDDXXXX)

Tack för att du är månadsgivare!

Tack vare dina och andra generösa medmänniskors regelbundna och spontana gåvor har vi kunnat dela ut 3,6 miljoner kronor till cancer- och allergiforskningen 2023.

Vi har även beviljat 591 540 kronor i stöd till 117 svårt sjukdomsdrabbade och ekonomiskt utsatta medmänniskor.

Det är gåvor, från både privatpersoner och företag, till Cancer- och allergifonden som möjliggjort detta stöd. Ett stöd som är så enormt betydelsefullt för de som får ta emot det.

TACK för att du är med och bidrar till en friskare framtid och medmänskligare nutid. Dina gåvor gör livsviktig skillnad.

”Det unika med Cancer- och allergifondens forskningsstöd är det patientnära fokuset, samt att vi gärna stöder forskningsprojekt från start.”

Mikael Björnstedt, professor i patologi vid Karolinska Institutet, styrelseledamot och vetenskaplig sekreterare i Cancer- och allergifonden

Skattereduktion för gåvor

Du kan få skattereduktion för gåvor till Cancer- och allergifonden. Ge minst 200 kronor så har du möjlighet att få tillbaka 25 procent av gåvan på skatten. Läs mer om skattereduktion här.