Idag fylls vi av extra mycket värme och tacksamhet.

En fin och oväntad gåva till våra ändamål. När vi läste in fondens betalfiler imorse fick våra ändamål en fin och oväntad gåva – ett stort tillskott av medel från ett testamente.

Under sin livstid valde en medmänniska som följt vårt arbete att inkludera oss i sitt testamente. Det är med blandade känslor vi mottar ett testamente – för det betyder ju att vår supporter och vän har gått ur tiden. Det är därför med stor och ödmjuk eftertanke som vi nu ska planera för hur vi kan förvalta arvet till våra ändamål på det allra bästa och mest respektfulla sättet. Vi arbetar till förmån för forskning som syftar till att förebygga, lindra och bota vår tids stora folksjukdomar – cancer och allergier. Vi arbetar även för att stödja sjuka och utsatta medmänniskor som ramlat rakt genom samhällets skyddsnät. Tack vare vår supporters omtänksamma arv kan våra ändamål nu lyfta ännu lite högre – för en friskare framtid och en mänskligare värld.

Din vilja – ditt val

För många känns tanken på att planera inför sin egen bortgång avlägsen. Men ett testamente underlättar för efterlevande eftersom det tydliggör den avlidnes egen vilja. Läs mer här om du vill veta mer om hur man skriver testamente»

Reducerade priser på juridiska tjänster

Vi samarbetar även med Lavendla Juridik som erbjuder våra givare reducerade priser på deras tjänster. Oavsett om det avser att inkludera Cancer- och allergifonden i testamentet eller om det gäller andra juridiska tjänster. Här kan du läsa mer om vårt samarbete med Lavendla»