Få en mjuk landning in i semestern

Många jobbar på i ett högt tempo och när det är dags för ledighet blir det snarare en krasch istället för en mjuk landning in i semestern. Känner du igen dig? För att det inte ska hända vill vi på Cancer- och allergifonden och vår samarbetspartner Yogobe erbjuda dig verktyg för att du ska kunna ge dig själv återhämtning och ta hand om dig under semestern.

Vi erbjuder dig 30 dagars fri tillgång till Yogobes digitala tjänst som erbjuder klasser, program och utmaningar inom yoga, träning, meditation och avslappning. Börja träna innan semestern så bli övergången mycket mjukare.

Ge en sommargåva och få kod till gratis månad

Just nu kan du, om du ger en gåva till Cancer- och allergifonden på minst 30 kr, registrera dig som ny medlem på Yogobe och få 30 dagar gratis obegränsad tillgång till Yogobe Play*.

Gör så här:

  1. Ge din gåva här
  2. Efter att du swishat får du ett sms med en rabattkod samt en länk med ytterligare instruktioner:
  3. du ska gå in på kampanjsidan
  4. och skriva in koden som du fick i sms:et.
  5. samt fylla i dina uppgifter.
    KLART!

    *Erbjudandet gäller endast personer som inte tidigare provat på Yogobe

Bli inspirerad till ett lägre tempo

Här är några länkar från Yogobe till sköna klasser, uppmuntrande program & utmaningar samt inspirerande blogginlägg som kan hjälpa dig bromsa ner inför och under semestern:

PLAYLIST

”Landa i kropp och själ”: en playlist med 27 klasser
Det här är playlisten för dig som behöver komma till ro efter en hektisk dag. Här hittar du sekvenser med yoga, dans, meditation och andningsövningar som alla hjälper dig att hitta närvaron, känna in och landa i kropp och själ.

TRE MJUKA KLASSER:

Här nedan har vi valt ut tre mjuka och återhämtande klasser på under 30 minuter:
Morgonyoga för en god start (20 min)
Rörelsepaus – energiboost (15 min)
Yoga Nidra – sov gott (30 min)

Om Cancer- och allergifondens samarbete med Yogobe


Att ha cancer eller allergi innebär ofta både fysisk och psykisk påfrestning. Behovet av rehabilitering – dvs stöd efter en akut sjukdomsperiod – ser väldigt olika ut för sjukdomsdrabbade. Cancer- och allergifonden samarbetar med Yogobe — en digital plattform för hälsa och träning för kropp och själv. Yogobe erbjuder lärarledda videos inom yoga, träning, meditation och avslappning, samt har även videos inom bland annat depression och nedstämdhet, hantera känslor, andningsövningar, immunförsvar, oro och ångest, smärta. Det är en typ av
friskvård som passar både fysiska och psykiska behov för cancer- och allergidrabbade personer. Cancer- och allergifonden erbjuder tillsammans med Yogobe 90 dagars gratis medlemskap hos Yogobe till alla privata bidragstagare (det vill säga sjukdomsdrabbade personer som beviljats ekonomiskt stöd för kostnader relaterade till sin sjukdom). Det är något vi är väldigt stolta över att kunna göra!