Engagemanget är avslutat. Ses nästa gång!
Årets ”Lopp för livet” är en kraftsamling i kampen mot cancer och allergi, där vi samlas för att göra skillnad tillsammans. Varje år drabbas drygt 70 000 personer i Sverige av cancer. En tredjedel av vår befolkning har någon form av allergi eller överkänslighet.

Vår vision är en friskare värld. För att nå dit finansierar vi forskning och ger stöd till sjukdomsdrabbade personer som också är ekonomiskt utsatta. Det kan vi göra tack vare gåvor från privatpersoner och företag. Var med och stöd forskning och drabbade genom att delta i Lopp för livet.

Genom att delta i loppet är du med och hjälper forskningen på cancer och allergier framåt och ger även stöd till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor. Med gemensamma krafter kan vi göra skillnad för så många fler!

Delta i ”Lopp för livet” och var med i vår kraftsamling för mer pengar till forskningen och de drabbade. Samtidigt rör du på dig och hjälper även dig själv till en bättre hälsa.

Anmäl dig till loppet

Du köper din startplats till loppet hos Guided Heroes (hette tidigare RaceONE). Klicka på länkarna här:

Så här går det till

Lopp för livet är ett virtuellt lopp som genomförs via appen Guided Heroes (hette tidigare RaceONE). Du kan utföra ditt lopp för livet där du är och precis när du vill mellan 26 april och 5 maj. Anmälan är öppen fram till loppets slut den 5 maj.

Välj själv om du vill springa, gå eller rulla för livet. Välj mellan distanserna 3, 5 och 10 km.

En startplats kostar 250 kronor och allt överskott går direkt till Cancer- och allergifonden. Det går bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för att betala för startavgiften.

Samtidigt som du köper en startplats kan du kan du välja att köpa till ett vackert fjärilsarmband eller -halsband som vi tagit fram tillsammans med Snö of Sweden (värde 299 kr) till ett specialpris. Startplats och fjärilssmycke kostar 499 kronor. Du som köper ett fjärilssmycke får det hemskickat per post i mitten av maj.

Oavsett hur du väljer att genomföra ditt lopp är du med och bidrar till en friskare framtid och en medmänskligare nutid. Din medverkan gör livsviktig skillnad, detta är verkligen ett lopp för livet!

Stöd forskningen och sjukdomsdrabbade: delta i Lopp för livet.

Anmäl dig till loppet