”Gå för en syster” är en del av uppmärksammandet av bröstcancer under oktober månad. Genom att delta i promenaden är du med och hjälper forskningen på cancer framåt och ger även stöd till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medsystrar. Samtidigt rör du på dig och hjälper även dig själv till en bättre hälsa. Promenaden är virtuell och genomförs via appen RaceOne.

Var: Du kan utföra promenaden där du är.
När: Då det passar dig mellan 29 september och 31 oktober. Anmälan är öppen fram till och med den 31 oktober.
Hur långt: Promenaden genomförs via appen RaceONE och pågår i 30 minuter. Under tiden får du svara på 10 frågor om systerskap.

Din medverkan gör livsviktig skillnad, du bidrar till en friskare framtid och en medmänskligare nutid.

Köp din startplats här

En startplats kostar 300 kronor och hela överskottet går till Cancer- och allergifonden. Du köper din startplats hos RaceONE.

Så här går det till

”Gå för en syster” är ett virtuell quizpromenad som du genomför i appen RaceONE. 

  • Köp en startplats (se länk här ovan). Anmälningsavgiften för att delta är 300 kronor. I samband med anmälan kan du välja att lägga till en extra donation till Cancer- och allergifonden. Det går bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för att betala startavgiften.
  • Ladda ner RaceONE-appen till mobilen och registrera dig för quizpromenaden i appen genom att ange din anmälningskod som du får i ditt bekräftelsemejl.
  • Från och med den 29 september kan du genomföra din promenad i RaceONE-appen.
  • Ta gärna ett start- eller slutfoto på dig själv när du går quizpromenaden och dela ditt engagemang på sociala medier. Tagga @cancerochallergifonden på Instagram eller Facebook, och använd #gåförensyster, #gåförensyster2023 och #förensyster, så vi ser dig!

Allt överskott från arrangemanget går till Cancer- och allergifondens arbete att finansiera forskning om cancer och allergier samt att hjälpa svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor.

Lycka till!

De första 50 deltagarna får ett fjärilsarmband

Cancer- och allergifonden har tagit fram ett vackert fjärilsarmband tillsammans med smyckesföretaget Snö of Sweden. Fjärilen är Cancer- och allergifondens symbol för hopp. Är du en av de 50 första som anmäler dig till “Gå för en syster” får du ett armband (värde 299 kr) i gåva.

Därefter går det att köpa till ett fjärilsarmband till sin startplats. Du väljer själv om du vill ha armbandet i guld eller silver. Vi skickar ut alla armband i mitten av november. 

Anmäl dig till quizpromenaden

En startplats kostar 300 kronor och hela överskottet går till Cancer- och allergifonden. Du köper din startplats hos RaceONE.