Fira dina nära och kära med blommor som stödjer forskning och en gratulationsgåva som gör skillnad! Eller varför inte ge bort cancer- och allergiforskning i födelsedagspresent eller ge till en vän istället för blommor? Din gåva bidrar dessutom till att ca 300 sjukdomsdrabbade personer årligen får hjälp med sin rehabilitering. Vi skickar ett hyllningsblad till den adress som du anger. Brevet skickas med post och gåvosumman anges inte på hyllningsbladet.

Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Du kan enklast betala direkt här med ditt bankkort eller beställa ett inbetalningskort. Oavsett om du väljer betala nu eller senare skickas vanligtvis gåvobrevet samma eller nästkommande arbetsdagen och du får en bekräftelse via mejl.

OBS: Tänk på att ditt bankkort måste ha internettransaktioner aktiverade. Det brukar vara den vanligaste orsaken att gåvor inte går igenom givet att övriga kortuppgifter är korrekta. Vid problem beställ ett inbetalningskort, mejla info@coaf.se eller ring oss måndag-torsdag mellan 10-15.

Varmt tack för din gåva!

* = Obligatorisk uppgift

Var vill du att vi skickar gåvobrevet?

400 tecken kvar

Hälsningar från:

* = Obligatorisk uppgift

Du får en automatisk gåvobekräftelse till din epostadress.

Få uppdateringar halvårsvis om vad ditt stöd har möjliggjort samt information om aktuellt forskning inom cancer och allergi.

Läs om hur Cancer- och Allergifonden använder dina personuppgifter


- Eller -