Du blir vår hjälte

Som månadsgivare stödjer du långsiktigt vårt arbete med att finansiera vetenskapliga forskningsprojekt om cancer och allergier.  Du är dessutom med och höjer livskvaliteten för svårt sjuka medmänniskor här och nu.

Tillsammans bidrar vi till en friskare framtid och en mänskligare värld!

Cancer- och Allergifonden är godkända för skattereduktion

Bidrar du med minst 200 kronor per gåvotillfälle och minst 2 000 kronor totalt till en eller flera godkända organisationer under ett år så får du tillbaka 25 % av gåvan i skattereduktion. Läs mer om det här.


Blankett för autogiromedgivande

Vill du hellre ladda ner en blankett för autogiromedgivande, som du skriver ut och signerar för att sedan posta till oss?

Ladda ner blankett för autogiromedgivande »

Vill du att vi skickar en blankett för autogiromedgivande hem till dig? Kontakta oss per e-post:
info@cancerochallergifonden.se

Läs de fullständiga autogirovillkoren här »


TACK

Du möjliggör forskning för en friskare framtid samtidigt som du bidrar till en varmare och mänskligare värld – här och nu

Vi som jobbar på Cancer- och Allergifonden får ofta höra att bidrag till sjuka privatpersoner inte behövs. Att samhället tar hand om alla som är sjuka. Men det stämmer inte riktigt. Ja, vården i Sverige är kraftigt subventionerad och det är jättebra. Men för att kunna uppnå högkostnadsskyddet för mediciner och läkarbesök ska man betala 3 900 kr. Det är mycket pengar för någon som inte kunnat arbeta på länge, som kanske blivit utförsäkrad eller är pensionär med låg pension och som faktiskt vissa dagar måste välja mellan att köpa näringsrik mat – eller nödvändiga mediciner.

Vi vet hur väl din gåva tas emot och får ofta höra från våra bidragstagare vilken välgörande effekt det är att få lite ro i själen. Att få släppa oron för ekonomin en stund när sjukdomen i sig är tillräckligt tung att bära.

Ett bidrag från dig gör vår värld lite mänskligare, lite varmare. Tillsammans kan vi bidra med en smula andrum för fler svårt sjuka.

Här kan du läsa några av våra bidragstagares livshistorier »