Vår symbol av hopp – ett samarbete med Snö of Sweden

Fjärilssmyckena är en omtänksam present − vår symbol av hopp.

Cancer- och Allergifonden har tillsammans med Snö of Sweden tagit fram ett par fjärilsörhängen samt ett fjärilshalsband. Båda är en omtänksam present till dig själv eller en vän.

Köp smyckena här »

örhängen med en fjäril som hängeEn symbol av hopp som skapar förändring

För varje par örhängen respektive halsband som säljs går 50 kronor till cancer- och allergiforskning och hjälp till sjuka. Fjärilen är Cancer- och Allergifondens symbol för hopp och varje bidrag är viktigt för att skapa förändring.

Under oktober månad 2021 dubblerar dessutom Snö of Sweden denna gåva – de matchar köparens 50 kronor med lika mycket. För varje såld produkt får därför Cancer- och Allergifonden 100 kronor. Detta för att vi tillsammans vill uppmärksamma bröstcancerdrabbade och bröstcancerforskningen.

− Vi är mycket tacksamma för Snö of Swedens generösa dubblering, den visar verkligen deras engagemang i vårt samarbete och för de ändamål vi stödjer. Att vi nu tillsammans tagit fram matchande fjärilsörhängen till halsbandet och därmed ökar utbudet av smycken som också bidrar till gott, känns fantastiskt bra. Fjärilen står för hopp, något som är så viktigt för våra bidragstagare och även i linje med vår vision om en friskare värld. Smyckena är en perfekt gåva att ge: de är vackra att bära samtidigt som man med sitt köp bidrar till att stödja forskning och hjälpa svårt sjuka. Vi vill uppmana alla att passa på att köpa dessa smycken nu under oktober månad!” säger Emilie Bravo, verksamhetschef för Cancer- och Allergifonden.

halsband med en fjäril som hängeÖka kunskap om miljörelaterad forskning och bidra till en mänskligare värld

− Snö of Sweden är stolta över att vara en del av det arbete som Cancer- och Allergifonden utför, säger Emma Hilvander, vice VD på Snö. Genom samarbetet kan vi öka kunskapen om miljörelaterad forskning som är så viktig för vår hälsa och vår framtid. Vi kan dessutom bidra till en mänskligare värld. Svårt sjuka får stöd och hjälp av fonden i en tid i deras liv då det behövs som mest.

Samarbetet med Snö är värdefullt

Cancer- och Allergifonden verksamhet bygger på vetskapen att närmiljö och livsstil påverkar människans immunförsvar. Immunförsvaret är i sin tur en gemensam nämnare för cancer- och allergisjukdomar. Cancer- och Allergifonden har delat ut 350 miljoner kronor till banbrytande forskning sedan starten för 25 år sedan. 10 miljoner kronor har delats ut till svårt sjuka i stort behov av ekonomiskt stöd.

− Vi är en ideell organisation och därmed helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag, säger Emilie Bravo, verksamhetschef på Cancer- och Allergifonden.  Det är därför som samarbetet med Snö är så otroligt värdefullt för oss. Genom samarbetet får vi in pengar till forskning och svårt sjuka. Dessutom sprider vi tillsammans kunskap om fondens olika forskningsprojekt och om de svårt sjukas utsatta situation i vårt samhälle.

Collage av bilder på örhänge fritt och i ask, samt halsband i ask och frittFjärilen – vår symbol av hopp

Fjärilen som är vår symbol av hopp finns att köpa i Snö of Swedens egna butiker och i deras webbshop. (Ca pris 299 kronor per smycke.) Både halsbandet och örhängena säljs i en vacker grön presentask. En folder som informerar om samarbetet och om Cancer- och Allergifondens verksamhet finns i asken.


För mer information om företagssamarbeten, kontakta verkamhetschef Emilie Bravo: emilie@cancerochallergifonden.se.