Vi är förmånstagare till Showdevote

Vid årsskiftet 2021 blev vi förmånstagare till Showdevotes satsning för ett hållbart samhälle. Showdevote hjälper företag, föreningar och organisationer att komma närmare sina mest hängivna följare, fans, kunder.

Via Showdevotes plattform kan en organisation erbjuda sina kunder och följare exklusivt material och livesändningar, antingen genom en månatlig prenumeration eller ett engångsköp.

Samtidigt vill Showdevote bidra till en bättre värld genom att skänka 10% av omsättningen till välgörenhet, där Cancer- och Allergifonden är en av förmånstagarna.

”Det känns extra roligt att i tider där vi är tvungna att minska sociala kontakter finns det tjänster och plattformar som underlättar för de nära och kära att ta del av varandras glädjemoment, säger f.d. verksamhetschef Katarina Krzyzinska. Att följa sitt barnbarns dansuppvisning eller en fotbollsmatch är så viktigt för en målgrupp som tvingats att isoleras i över ett år nu. Många av våra bidragstagare tillhör just denna målgrupp. Dessutom är de svårt sjuka i cancer- eller allergier och förmodligen hade de inte kunnat delta i eventet, oavsett pandemin. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Showdevote som för människor närmare varandra, trots svåra omständigheterna.
Men framförallt, ett stort tack till alla Showdevotes kunder som väljer oss som förmånstagare. Varje krona gör skillnad och höjer livskvalitén för en svår sjuk person.”

Läs mer om Showdevote»

 


För mer information om företagssamarbeten, maila info@cancerochallergifonden.se.