Pharma Nord

 

Fruktbart samarbete för bättre hälsa och mer forskning

Pharma Nord utvecklar kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation, och är en viktig samarbetspartner till Cancer- och Allergifonden. Via en av sina produkter,  SelenoPrecise, skänker Pharma Nord en del av försäljningsintäkterna varje år till fonden.

SelenoPrecise är ett grundläggande spårämne för bland annat vårt immunsystem.

För Pharma Nord är samarbetet med Cancer- och Allergifonden naturligt.

– Cancer- och Allergifonden fokuserar på sjukdomsorsaker där miljö och livsstil spelar stor roll. Pharma Nord bildades med grundtanken att med väldokumenterade produkter kunna komplettera den moderna kosten med fokus på de viktiga näringsämnen som är grundläggande för vår hälsa, säger Jessica Glimmra, kommunikationsansvarig för Norden på Pharma Nord.

Emilie Bravo, verksamhetschef på Cancer- och Allergifonden, lovordar samarbetet.

– För oss är det helt centralt att samarbeta med en seriös partner som tar ansvar för hela kedjan, från forskning och produktion till utbildning av sina kunder. Många av de sjukdomsdrabbade som söker stöd från oss får bidrag till just kosttillskott som ofta är dyrt och inte omfattas av högkostnadsskyddet. Genom samarbetet når vi också ut med vårt budskap i många hälsokostbutiker vilket känns viktigt och givande, säger Emilie Bravo.


25% rabatt!

Som en av våra givare eller bidragstagare får du 25% rabatt på hela Pharma Nords sortiment. Du beställer via Pharma Nords webbshopp och produkterna levereras helt fraktfritt till dig. Erbjudandet gäller på hela Pharma Nords sortimentet och du kan nyttja det så många gånger du vill.

Ta del av det fina erbjudandet här»


 


För mer information om företagssamarbeten, kontakta verksamhetschef Emilie Bravo: emilie@cancerochallergifonden.se eller telefon 076-8470700.