Detta erbjudande ges till alla som anmäler sig till vårt digitala nyhetsbrev under november och december. Fyll i formuläret här nedan.

Vi bjuder på en månad gratis Yoga, meditera och träna online!

Testa yoga, meditation och träning online hemma, när du själv vill. Helt gratis under en månad, utan bindningstid och krångel!
I samarbete med Yogobe. Erbjudandet är ett introduktionserbjudande som gäller om du inte tidigare testat Yogobe.

 


Gör så här:

 1. Fyll i uppgifterna i formuläret nedan
 2. Tryck på skicka
 3. Du får ett mail med en kod och länk till sidan som du ska logga in på för att ta del av erbjudandet. Börja yoga!


Ta del av ditt erbjudande här!

⇓ ⇓ ⇓

  Fält markerade med * är obligatoriska.

   Fält markerade med * är obligatoriska.


   Cancer- och Allergifondens verksamhet bygger på vetskapen att närmiljö och livsstil påverkar människans immunförsvar som i sin tur är en gemensam nämnare för cancer- och allergisjukdomar.

   Vi stödjer djurfri forskning på cancer- och allergisjukdomar.  Samtidigt verkar vi för att öka livskvaliteten för svårt sjuka och ekonomiskt utsatta människor genom bidrag till behandling under rehabiliteringsresan för att bli frisk.


   Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa.

   Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation jobbar Yogobe med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället.

   Yogobe har  många av de främsta experterna och profilerna inom respektive område. Deras vision är att alla ska ha tillgång till verktyg för hållbar hälsa, såväl mental som fysisk.