Den 29 maj är det mors dag. Vill du hylla en mamma i din närhet kan du köpa Cancer- och Allergifonden och Snö of Swedens fjärilssmycken och ge i present. Om du ger 50 kronor i gåva till Cancer- och Allergifonden får du nu inför mors dag 50 kronor i rabatt på smyckena hos Snö of Sweden, genom en rabattkod som skickas till dig.

Vi kallar detta ”Den viktiga 50-lappen”: i samband med ditt köp ger nämligen Snö of Sweden också 50 kr per sålt fjärilssmycke i gåva till Cancer- och Allergifonden.

Din gåva genererar alltså minst 100 kr till Cancer- och Allergifonden när du nyttjar din rabattkod hos Snö of Sweden.

OCH du får fina smycken att ge bort i present (eller att behålla själv!).

Så här gör du:

Bild på fjärilssmyckena på vit bakgund på en rosa dukSå här gör du för att ta del av kampanjen:

  1. Gå till: ”Den viktiga 50-lappen”
  2. Välj ditt gåvobelopp till Cancer- och Allergifonden (minst 50 kronor)
  3. Betala med Swish
  4. Du får ett sms med en rabattkod samt länk till information om hur du använder den för att få rabatt på fjärilssmyckena.
  5. När beställningen är gjord levereras smyckena till den adress du angivit till Snö of Sweden. OBS: sista beställningsdag för att smyckena ska hinna levereras till mors dag är 22 maj. Rabattkoden är dock giltig till och med den 29 maj.

Din gåva räddar liv! Genom den stödjer du forskning på cancer och allergi samt är med och stöttar medmänniskor som är ekonomiskt utsatta och sjukdomsdrabbade.

bild på örhängen och halsband med fjäril som hänge
Fjärilsörhängen i rosa ask, på grön duk

Fjärilssmyckena är symboler av hopp som skapar förändring

Utan rabattkod kostar smyckena 299 kronor styck. För varje par örhängen respektive halsband som säljs går 50 kronor till cancer- och allergiforskning och hjälp till sjuka. Fjärilen är Cancer- och Allergifondens symbol för hopp och varje bidrag är viktigt för att skapa förändring. Både halsbandet och örhängena säljs i en vacker rosa presentask där du får en folder som informerar om samarbetet och om Cancer- och Allergifondens verksamhet.