Vi bjuder på en månad gratis Yoga, meditera och träna online!

Testa yoga, meditation och träning online hemma, när du själv vill. Helt gratis under en månad, utan bindningstid och krångel!
I samarbete med Yogobe. Erbjudandet är ett introduktionserbjudande som gäller om du inte tidigare testat Yogobe.

Detta erbjudande ges till läsare av Kurera som skänker en gåva till Cancer- och Allergifonden. Yoga-erbjudandet gäller om du ger en engångsgåva via Swish. Du får länk till erbjudandet i sista skedet. Har du inte Swish får du gärna kontakta oss på info@cancerochallergifonden.se så hjälper vi dig.


 

Vi räddar på två fronter!

Många av de sjuka vi stöder är cancerpatienter som förutom tuffa behandlingar går runt med en tärande stress över hur nästa hyra ska kunna betalas. Eller om de ska prioritera att köpa medicin framför näringsrik mat. Det kan handla om någon som inte kunnat arbeta på länge, som kanske blivit utförsäkrad eller är pensionär med låg pension. Tillsammans med våra givare bekostar vi läkarbesök, medicin, sjukresor eller rehabilitering.

Vi får ofta höra från våra bidragstagare vilken välgörande effekt det är att få lite ro i själen. Att få släppa oron för ekonomin en stund när sjukdomen i sig är tillräckligt tung att bära.

Vi är en insamlingsstiftelse som räddar människor på två fronter. Förutom att ge bidrag till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor, finansierar vi miljörelaterad och vetenskaplig cancer- och allergiforskning.

Gör så här:

  1. Ge först en engångsgåva via Swish här nedan genom att skriva in valfritt belopp i rutan.
  2. Klicka på ”Swisha” – följ instruktionerna (skriv in ditt mobilnummer, öppna appen Swish i din mobil, verifiera betalningen)Nu har du gett en gåva. TACK!
  3. På denna sida får du du då upp en länk – klicka på den för att komma till sidan där du fyller i dina uppgifter.
  4. Du får ett mail med länk för att ta del av erbjudandet.
  5. Börja yoga!Cancer- och Allergifondens verksamhet bygger på vetskapen att närmiljö och livsstil påverkar människans immunförsvar som i sin tur är en gemensam nämnare för cancer- och allergisjukdomar.

Vi stödjer patientnära forskning på cancer- och allergisjukdomar. Samtidigt verkar vi för att öka livskvaliteten för svårt sjuka och ekonomiskt utsatta människor genom bidrag till behandling under rehabiliteringsresan för att bli frisk.


Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa.

Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation jobbar Yogobe med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället.

Yogobe har  många av de främsta experterna och profilerna inom respektive område. Deras vision är att alla ska ha tillgång till verktyg för hållbar hälsa, såväl mental som fysisk.