Skicka ett julgåvobevis med mobilen

Vill du ge en medmänsklig julklapp? Istället för att köpa en fysisk julklapp som kanske inte används kan du skänka pengar till Cancer- och Allergifonden.

Du skickar ett gåvobevis till någon som en julklapp där du berättar att du har skänkt pengar till sjukdomsdrabbade i ekonomisk utsatthet samt till viktig cancer- och allergiforskning.

Vi skickar gåvobeviset som ett sms antingen direkt till dig eller till den du vill ge julklappen till. Gåvosumman anges inte på gåvobeviset.

Du kan skicka med en personlig hälsning i ditt digitala gåvobevis samt schemalägga när du vill att sms:et ska levereras.

Skicka ett fysiskt julgåvobevis (skickas med post)

Du kan beställa ett gåvobevis i fysisk form. Vi skickar gåvobeviset antingen direkt till dig eller till den du vill ge julklappen till. Gåvosumman anges inte på gåvobeviset.

Kontakta oss och uppge:
  • När gåvobeviset ska vara levererat
  • Namn på mottagaren
  • Vilken personlig hälsning du vill ge, samt namn på den/de som hälsar
  • Vilket belopp som du vill ge (vi kan maila dig ett inbetalningskort eller så betalar du direkt digitalt här eller här nedan
  • Adress dit julgåvobeviset ska skickas

Kontakta oss på info@cancerochallergifonden.se. eller på telefon 08-34 59 90 onsdagar och torsdagar kl 10–12.

OBS: vi behöver få din beställning av fysiskt gåvobevis senast 15 december för att säkerställa att gåvobevisen delas ut innan julafton.