Ge en julgåva som företag

Skänk en julgåva till Cancer- och Allergifondens arbete för en friskare framtid och medmänsklig nutid. Det är en gåva som gör skillnad: ni hjälper svårt sjuka och ekonomiskt utsatta människor här och nu, samt stödjer vetenskaplig forskning på cancer och allergi.

Som tack för er julgåva får ni ett paket med digitala gåvobevis som visar ert stöd till Cancer- och Allergifonden: ett diplom, en e-postsignatur och en banner som ni kan lägga på er webbplats.

Så här går det till:

  1. Välj belopp och betala här nedan, alternativt hör av er till oss på info@cancerochallergifonden.se om ni hellre vill ha ett inbetalningskort per post.
  2. När vi har mottagit er betalning skickar vi ert paket med digitala gåvobevis till den e-postadress ni anger i samband med betalning av julgåvan.


Vi forskar för framtiden och hjälper idag

Cancer- och allergisjukdomar är några av vår tids största folksjukdomar. Tillsammans kan vi arbeta för att  nå långsiktiga forskningsresultat för en friskare framtid.  Vi stöder forskning som studerar närmiljöns och livsstilens påverkan på vår hälsa. Forskningen ska vara patientnära och våra anslag får inte användas till djurförsök.

Vår verksamhet innebär dessutom att vi hjälper svårt sjuka och ekonomiskt utsatta människor här och nu med direkt stöd. Tillsammans kan vi bidra med en smula andrum för fler svårt sjuka!

 

Varför ni ska stödja Cancer- och Allergifonden:

Läs mer om fördelar med ert företags CSR-samarbeten här.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken och vill veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!


    Fält markerade med * är obligatoriska.    Du kan även kontakta vår verksamhetschef Emilie Bravo direkt:
    emilie@cancerochallergifonden.se


    Läs vår senaste verksamhetsberättelse här >>