Bli vår företagsvän – för en friskare framtid och mänskligare värld!

Välkommen att bli delaktig i vårt betydelsefulla arbete – kom med i vårt gäng av engagerade och fantastiska företagsvänner.

Sedan starten har Cancer- och Allergifonden, tillsammans med företagsvänner, samarbetspartners och privata givare, delat ut över 300 miljoner kronor till vetenskaplig forskning och svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor. Som företagsvän är ni med och bidrar till en friskare framtid och mänskligare värld! Läs mer om vår forskning här och om våra bidragstagare här.

Några goda skäl till att bli företagsvän:
  • För att stärka ert företags varumärke
  • För att skaffa fler och mer lojala kunder
  • För att öka intresset för andra att investera eller samarbeta med ert företag
  • För att göra ert företag till en mer attraktiv arbetsplats
  • Och inte minst för att vara med med och göra världen bättre!
Var stolta över er insats!

Visa ert engagemang för kunder och medarbetare! Om ni skänker minst 1 000 kronor får ni en banner som visar att ni är företagsvän till Cancer- och Allergifonden och som ni kan använda i er e-postsignatur eller på er webbplats.

Är ni istället intresserade av ett djupare samarbete, som ytterligare förstärker ert CSR-arbete?
Här hittar ni mer information om värdeskapande partnerskap »


Varmt tack för er gåva!

Köp gåvokort via GoGift

Bild på presentkort hos GoGiftGoGift är ett presentföretag som sedan 2003 har hjälpt företag med globala present-, belönings- och incitamentslösningar. Cancer- och Allergifondens gåvokort finns tillsammans med 11 andra insamlingsorganisationer, under kategorin välgörande ändamål.

Vill ni ge bort en medmänsklig present till era anställda i form av gåvokort kan ni nu välja Cancer- och Allergifonden hos presentkortsföretaget GoGift.

Här kan du köpa våra gåvokort.