Boka in en forskarföreläsning!

Bjud in din personal på något som är utöver det vanliga, ger nya kunskaper och samtidigt bidrar till en riktigt god gärning.

Boka en forskarföreläsning av oss på Cancer- och Allergifonden så bjuder vi på en inspirerande och givande föreläsning där en av våra forskare berättar om sitt arbete, bjuder på de senaste forskningsrönen och ger konkreta hälsotips.

Föreläsningarna anpassas i tid och omfattning för ert unika tillfälle, t ex över en lunch, i samband med en afterwork, konferens eller annat sammanhang där er personal är samlad!

 

Vad kostar det?
Föreläsningen är gratis, men vi tar tacksamt emot en gåva på 25 000 kr till vår verksamhet, då kan forskaren erbjuda den här typen av föreläsningar. De medel vi samlar in går till cancer- och allergiforskning.

Hur går det till?
Vi kommer överens om tid och datum och typ av evenemang, vi stämmer av tillgängligheten bland våra forskare och diskuterar igenom var tyngdpunkten i föreläsningen ska ligga. Svårare än så är det inte att bjuda din personal på en intressant inblick i den spännande forskarvärlden!

För vidare information kontakta ewa@cancerochallergifonden.se