En julgåva 2019 som levandegör ert CSR-arbete

Levandegör ert CSR-arbete tillsammans med oss. Vi är den enda organisationen i Sverige som både arbetar förebyggande genom att stödja miljörelaterad cancer- och allergiforskning samtidigt som vi hjälper svårt sjuka* här och nu. Och det har vi gjort i 25 år. Det här handlar inte om CSR-arbete på ett papper – det här är äkta engagemang. Är ni med?
Läs mer om oss och vår verksamhet här»


*Det handlar om människor som i samband med långvarig och svår sjukdom får så dålig ekonomi att de till slut riskerar att förlora sina hyreskontrakt. Eller inte har råd att köpa bra och näringsrik mat. Det rör sig ofta om ensamstående föräldrar, äldre med små pensioner eller någon som är arbetslös eller som blivit utförsäkrad.
Kriterier som en bidragstagare måste uppfylla för att få bidrag från oss »

Du har kanske svårt att tro att det händer i Sverige idag?  Men vi pratar med dom varje dag. Läs flera av våra bidragstagares livshistorier här»

Vår önskelista

Högt upp på vår önskelista står att vi vill hjälpa ännu fler och ännu mer tillsammans med ditt företag! En julgåva från er betyder att fler sjuka får släppa oron för ekonomin en stund när sjukdomen i sig är tillräckligt tung att bära. Gåvan betyder också att våra forskare får större möjlighet att nå resultat i sina projekt.

Julpaket – för en bättre värld

Kom med och gör världen bättre! Investera i ett av våra julpaket som levandegör ert CSR-arbete och känn stolthet. Skänk en julgåva om minst 3 450 kr och ni får ett digitalt diplom och banner att visa när ni berättar om er fina insats för medarbetare och kunder. Våra julpaket visar vad er gåva kan bidra till:

Medicin & Läkare

Medicin och läkarbesök: 3 450 kr

Ett livsviktigt julpaket som motsvarar högkostnadskort för medicin (2 300 kr) plus ett högkostnadskort för läkarbesök (1 150 kr). För en bidragstagare.

Andrum

Andrum för en familj: 10 000 kr 

Ett julpaket för sargade själar. Paketet motsvarar rekreation för en sjukdomsdrabbad familj. Resa inom Sverige och hyra av stuga. Aktiviteter och leksaker för barn.

”VARMT TACK från mig och mina barn, för att vi för några dagar, fick “glömma” sjukdom och elände och njuta av fantastiska dagar i en härlig stuga på Västkusten. Vi glömmer ALDRIG vad ni gjort för oss!!! Att tillfriskna handlar inte bara om mediciner och sjukhusvård. Att som Cancer- och allergifonden ge människor chansen att få andas frisk luft, få komma hemifrån och fyllas av positiva tankar gör också enorm skillnad!”

Sjukhusdagar

365 dagar på sjukhus:  36 500 kr

Ett julpaket som innehåller ett helt år av vistelse på sjukhus (365 dagar à 100 kr) och som kan fördelas på många sjuka och ekonomiskt utsatta.

 

Hemligt paket

Hemligt paket

Överraska oss med en valfri gåva!
Vi värdesätter ditt stöd högt – oavsett gåvans storlek.
(Däremot skickar vi digitalt diplom och banner endast när vi registrerar en julgåva om minst 3 450 kr.)

Var stolta över er insats – ni bidrar till en bättre värld!

Om ni skänker en gåva motsvarande minst julpaketet ”Medicin och läkarbesök” (3 450 kr) får ni …

  • ett digitalt gåvobevis (A4 PDF)
  • en banner till webb, nyhetsbrev, intranät, sociala medier

… att visa när ni berättar om er fina insats för medarbetare och kunder. Levandegör ert CSR-arbete.

Julgava 2019 företag Banner julgåva 2019


Har du frågor eller funderingar kring julpaketen?

Mejla info@cancerochallergifonden.se eller ring 08-34 59 90 (mån-tor kl 10-15).

Vill du ha tips om julgåvobevis för privatpersoner? Kolla här» 


Skänk er julgåva här

* = Obligatorisk uppgift