Starta en egen insamling

Funderar du på att starta en egen insamling till förmån för Cancer- och Allergifonden? Vi är tacksamma för alla eldsjälar som engagerar sig i miljö och livsstilsfrågor för att bidra till en friskare framtid!

Om man använder sig av Facebook är det ett mycket enkelt sätt att starta en egen insamling, vår Facebook-sida hittar du här»

Du kan även hjälpa till att sprida våra insamlingsprojekt via Target Aid»

Eller skulle du hellre vilja starta en insamling på annat sätt?

Tre tips på hur du lyckas med din egen insamling

Steg 1: Utgå från ditt intresse

Är du intresserad av musik? Du kan anordna en stödkonsert! Eller gillar du bowling? Anordna en tävling där vinsten går till Cancer- och Allergifonden!

Steg 2: Sätt upp ett mål

Om du sätter upp ett mål blir det lättare att få med dina vänner och bekanta på din idé och att gemensamt peppa varandra att uppnå den.

Steg 3: Använd sociala medier att sprida budskapet

Ett enkelt sätt att sprida information om din insamling är att nå ut via digitala kanaler som Facebook, Twitter och Instagram. Bjud in alla dina vänner att delta!

♥ Ha kul! ♥

Gör det du brinner för och njut av upplevelsen! Ditt bidrag kommer att göra en skillnad både idag till de sjuka och imorgon genom ökad preventionskunskap om några av de vanligaste folksjukdomarna!

Har du frågor?

Har du några frågor om din insamling är du varmt välkommen att kontakta oss på  info@cancerochallergifonden.se så stödjer vi dig under resans gång!

Sälj på Tradera till förmån för Cancer- och Allergifonden

Cancer- och Allergifonden samarbetar med Sveriges största marknadsplats Tradera. Det innebär att du kan sälja föremål på Tradera och låta intäkterna gå till oss.

Gå in här och lägg upp din annons eller se vilka annonser som ligger ute till förmån för oss just nu