Tack för att du vill göra världen bättre!

En gåva från dig bidrar till finansiering av banbrytande vetenskapliga forskningsprojekt som utforskar miljöns påverkan på vårt hälsa.  Du är dessutom med och höjer livskvaliteten för svårt sjuka medmänniskor här och nu. Människor som under långvarig sjukdom fått sin ekonomi raserad, som är i skriande stort behov av ekonomiskt stöd på väg i tillfrisknande eller under sina sista månader i livet.

Det är inte svårt att förklara hur mycket en gåva betyder. Så här säger en av våra bidragstagare, Kerstin: “Stödet från COAF var fantastiskt att få.  Och till er som skänker pengar och gör det möjligt för mig och andra sjuka att få bidrag vill jag säga: Ni är gudomliga! Det är gudomligt med människor som skänker. Ni hjälper jättemycket.” Läs hela Kerstins historia här»

Så nu efterlyser vi fler hjältar så att vi kan hjälpa ännu mer och ännu fler. Tack för ditt stöd!

♥ Tillsammans bidrar vi till en friskare framtid och en mänskligare värld ♥

 


Hej företag! Bidra till en bättre värld med oss!


 

Vår symbol av hopp – ett samarbete med Snö of Sweden

Vi har tillsammans med Snö of Sweden tagit fram ett fjärilshalsband. För varje halsband som säljs går 50 kronor till cancer- och allergiforskning och hjälp till sjuka. Fjärilen är Cancer- och Allergifondens symbol för hopp och varje bidrag är viktigt för att skapa förändring.


Personuppgiftspolicy »


En gåva från dig, liten som stor, är en gåva till Sveriges svårt sjuka och till vetenskaplig och patientnära forskning. 

Vi pratar med dem varje dag, cancerdrabbade som är i behov av ekonomiskt stöd för att ha råd med sin cancer. För det kostar att vara sjuk. Många sjuka tvingas välja mellan att köpa mat eller medicin.

De flesta blir förvånade när vi berättar det. Men sorgligt nog kommer de flesta ansökningar vi får in varje vecka från cancerdrabbade personer som på grund av sin sjukdom fått sin ekonomi körd i botten. De kan inte längre arbeta, läkarbesöken är många och medicinerna är dyra. Pensionärer som redan har en begränsad ekonomi tvingas vända på varje krona för att kunna betala det nödvändigaste. Familjer med barn får knappa resurser och möjligheter att ha råd med aktiviteter utöver det vanliga. Många personer som lever ensamma upplever att de är isolerade eftersom deras hälsa i kombination med dålig ekonomi begränsar deras sociala liv.

Vi vet hur väl din gåva tas emot och får ofta höra från våra bidragstagare vilken välgörande effekt det är att få lite ro i själen, och att få släppa oron för ekonomin en stund när sjukdomen i sig är tillräckligt tung att bära.

Samtidigt tvingas forskare ägna allt för mycket tid åt att söka finansiering till sin forskning, när de i stället borde ägna sig åt det som de gör bäst – att forska. Läs mer om  forskningsprojekt som fonden stöder här »