Du blir vår hjälte ♥

Som månadsgivare stödjer du långsiktigt vårt arbete med att finansiera vetenskapliga forskningsprojekt om cancer och allergier. Du är dessutom med och höjer livskvaliteten för svårt sjuka medmänniskor här och nu.

Tillsammans bidrar vi till en friskare framtid och en mänskligare värld!

TACK ♥

Du möjliggör forskning för en friskare framtid samtidigt som du bidrar till en varmare och mänskligare värld – här och nu

Vi som jobbar på Cancer- och Allergifonden får ofta höra att bidrag till sjuka privatpersoner inte behövs. Att samhället tar hand om alla som är sjuka. Men det stämmer inte riktigt. Ja, vården i Sverige är kraftigt subventionerad och det är jättebra. Men för att kunna uppnå ett frikort för mediciner och läkarbesök ska man betala ca 3500 kr. Det är mycket pengar för någon som inte kunnat arbeta på länge, som kanske blivit utförsäkrad eller är pensionär med låg pension och som faktiskt vissa dagar måste välja mellan att köpa näringsrik mat – eller nödvändiga mediciner.

Vi vet hur väl din gåva tas emot och får ofta höra från våra bidragstagare vilken välgörande effekt det är att få lite ro i själen. Att få släppa oron för ekonomin en stund när sjukdomen i sig är tillräckligt tung att bära.

Ett bidrag från dig gör vår värld lite mänskligare, lite varmare. Tillsammans kan vi bidra med en smula andrum för fler svårt sjuka.

Här kan du läsa några av våra bidragstagares livshistorier »