På måndag 14:e februari är det Alla hjärtans dag! Alla har någon i sin närhet som har drabbats antingen av cancer eller allergi. Välj en annorlunda alla hjärtans dag-present: ge en gåva till Cancer- och Allergifonden. Du kan ge den direkt till oss eller skicka den i samband med att du skickar en kärlekshälsning till någon du tycker om. Oavsett vilket kommer vi, med hjälp av din gåva, kunna hjälpa sjukdomsdrabbade som hamnat i svår ekonomiskt läge att ha råd att bli bättre, OCH stödja forskning på cancer och allergi.

Oavsett vilket alternativ du väljer så är detta en Alla hjärtans dag-gåva med mycket hjärta som hjälper andra som har det tufft.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Tillsammans gör vi skillnad.

Så här gör du:

Skänk en gåva till Cancer- och Allergifonden

En gåva till Cancer- och Allergifonden är en medmänsklig alla hjärtans dag-gåva till alla sjukdomsdrabbade i Sverige då du både hjälper de som söker stöd hos oss idag, men också hjälper sjukdomsdrabbade i framtiden då vi även finansierar patientnära forskning på universitet.

Skicka en kärleksfull hälsning till någon du tycker mycket om

Gör så här:

  1. Gå in här
  2. Skriv en personlig hälsning till den du vill skicka meddelandet till och välj det belopp som du vill skänka till Cancer- och Allergifonden
  3. Vi skickar hälsningen vidare, antingen direkt eller på den tidpunkt som du väljer

Tillsammans gör vi skillnad.

Köp ett smycke som present

 

Cancer- och Allergifonden har tillsammans med Snö of Sweden tagit fram ett par fjärilsörhängen samt ett fjärilshalsband. Båda är en omtänksam present till dig själv eller en vän.

Köp smyckena här »

En symbol av hopp som skapar förändring

De kostar 299 kronor per smycke. För varje par örhängen respektive halsband som säljs går 50 kronor till cancer- och allergiforskning och hjälp till sjuka. Fjärilen är Cancer- och Allergifondens symbol för hopp och varje bidrag är viktigt för att skapa förändring. Både halsbandet och örhängena säljs i en vacker grön presentask där du får en folder som informerar om samarbetet och om Cancer- och Allergifondens verksamhet.